TØR DU? – se på din egen andel…

billede af indre barn
Vedvarende parforholdskonflikter og en måske efterfølgende skilsmisse er for mange den største livskrise, de gennemlever i deres liv. Kommer man godt igennem krisen, med en forståelse af, at man ikke selv eller ens partner er forkert, så er man nået langt. Langt de fleste skilsmisse skyldes, at man som par bevæger sig følelsesmæssigt længere og længere væk fra hinanden i en negativ relationel dans og ikke får søgt hjælp i tide. Man peger på den anden som årsag til ens mistrivsel. Den ene skælder ud, den anden trækker sig måske. Eller man skælder begge ud, eller resignerer begge. Man er fanget i et “blame game”. Begge ulykkelige og ensomme.  Valget om skilsmissen er ofte et håb om, at den negative og opslidende relationelle dans vil holde op, men den fortsætter desværre i alt for mange tilfælde i en højere potens efter skilsmissen, særligt når der er børn involveret.
Når man peger på den anden som årsag til problemet, er der altid tre fingre, der peger på én selv. Hvad bibringer du til den negative relationelle dans? Tør du undersøge den alene eller sammen med din medforældre? Læs mere om skilsmisserådgivning her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *