Foredrag den 28. januar 2021 – Kærlighedskrise – skal vi skilles eller kan vi genfinde glæden ved hinanden?

I dette foredrag fortæller Jan Kaa Kristensen om de erfaringer, han har i arbejdet med par – både dem der bliver sammen og dem, der går fra hinanden. Parforholdet er på mange måder en fantastisk mulighed for at lære sig selv og den anden at kende. I alle parforhold, er der gode perioder og dårligere perioder. Men hvad gør man, når der bliver længere og længere tid mellem de gode perioder, og hvor man ikke oplever samhørighed med sin partner? Det kan være et tegn på, at der skal kastes lys på de negative dynamikker, der dræner parforholdet for energi og vitalitet. Hvordan kommer man igennem denne krise, hvad enten det betyder at vejene skilles, eller at man vælger at blive sammen som par?

Jan er psykolog og specialist i klinisk psykolog, og er blandt andet forfatter til bogen ”BLIV SKILT uden at gå i stykker”.

Det praktiske. 

Vi tager covid-19 situationen alvorligt og har derfor kun et begrænset antal billetter. Du køber din billet her på billetto.

Hvis foredraget forhindres af dig eller os, grundet sygdom eller restriktioner, får du dine penge refunderet. Vi serverer ikke drikkevarer og lignende, men du er velkommen til at medbringe din egen lækkeri fra vores forhave, torvehallerne. 

Adresse: Rømersgade 3, 1 sal (hos Psykologerne).

Tid: kl 19-21 (dørene åbner kl 18:45).

Bestil biletter her:

Billetto

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.