Bog: “BLIV SKILT uden at gå i stykker”

Bestil og læs uddrag af bogen her.
NYT: Bogen kan købes med 25% rabat i december måned. Brug kampagnekode BLIVSKILT.
Forside bog
 
Halvdelen af dem, der bliver gift, bliver også skilt
Så skilsmisse er både almindeligt og en stor livsomvæltning. Det er svært for de fleste, og knap hver anden skilsmisse ender i konflikt. Når konflikten raser, er det svært at samarbejde – især om børnene.
Halvdelen af alle skilsmisseforældre har svære konflikter, men der er både råd at hente og håb forude. I denne bog øser forfatteren Jan Kaa af sin viden og årelange erfaring som psykolog, børnesagkyndig og tidligere leder af Center for Familieudviklings skilsmisseafdeling. Bogen giver et overblik over alt det, der bliver påvirket af skilsmissen – og hvad man skal prøve at undgå, hvis man vil gøre det godt for sig selv og sine børn.
Det er vigtigt, at du som voksen drager omsorg for dig selv, så du kan være en god forælder for dine børn, og så du kan samarbejde med den anden forælder. Det er ikke altid let. Men bogens forfatter giver gode råd til, hvordan du klarer det – uden at gå i stykker. En vigtig pointe fra bogen er: Det behøver ikke at være perfekt, og børnene skal nok klare det. Du er en god nok forælder, når du tager forældrerollen på dig.
Kapiteloversigt:

  1. Acceptér dine følelser, og tag ansvar for dine handlinger
  2. Find et realistisk samarbejdsniveau
  3. Giv dig selv omsorg
  4. Skab dit nye liv
  5. Bliv gode nok forældre hver for sig
  6. Giv børnene, hvad de har brug for
  7. Hent støtte fra netværket
  8. Søg hjælp, når samarbejdet bliver svært
  9. Forbliv gode samarbejdspartnere
  10. Når der er andre forhold på spil

Bestil bogen her.