Bøger

Nyhed 4. maj: Familiedannelse

At få børn og blive forældre er det mest naturlige i verden. Det har mennesket gjort siden tidernes morgen. Det samme gælder udviklingen af en sund forældre-barn-relation, som nærmest er noget, der sker af sig selv.

Men det er ikke altid så let, som det lyder. Nogle får ikke børn, selvom de prøver i mange år, andre får børn med særlige udfordringer og behov – og nogle oplever at miste et barn. Danmark går i disse år gennem en fertilitetskrise, hvor flere skal gennem fertilitetsbehandling for at blive gravide. Flere og flere venter længe med at få børn, nogle vælger at få børn alene, og nye familieformer vinder frem. Derfor skal mange have hjælp til at stifte familie.

Hvad sker der, når en ny familie bliver dannet? Når der støder forskellige vanskeligheder til? Denne bog giver indblik i nogle af de komplekse forhold og psykologiske processer, der kan være forbundet med at stifte familie – i medgang og modgang.

Bliv skilt

BLIV SKILT uden at gå i stykker – udgivet 2019. Bogen er nu også udkommet som lydbog. Bogen findes også i en engelsk oversættelse – se “SPLITTING UP without falling to pieces”.

Følg med:

Splitting up

SPLITTING UP without falling to pieces – udgivet i 2021. Bogen er en oversættelse til engelsk af BLIV SKILT uden at gå i stykker. Den er shortlistet til en book award – læs mere på linket her

Følg med: