Psykologhjælp

Hvorfor tale med en psykolog?

Der kan være mange grunde til, at du søger samtaler hos en psykolog. Stress, nedtrykthed, angst, parforholdsproblemer, udfordringer med samarbejdet ved skilsmisse. Alt, der kan dræne dig for energi og nedsætter din livskvalitet.

Jeg er specialist i psykoterapi for voksne og har gennem de sidste 19 år støttet mange forskellige mennesker med at skabe positive forandringer i deres liv.

Det er i øvrigt noget, jeg brænder for, og gerne vil hjælpe dig med.

“Vi oplever alle større eller mindre bump på vejen, og indimellem er det ikke nok at hente støtte fra sit netværk. Der er brug for professionel hjælp.”

Er det første gang, du opsøger hjælp hos en psykolog, kræver denne beslutning også mod. Mod til at erkende, at der er en udfordring, du skal have hjælp til.

“Det er vigtigt, at du vælger den rigtige til at hjælpe dig, så lad mig derfor fortælle om, hvordan jeg arbejder:

Et klart fokus og effektiv hjælp I den indledende samtale kortlægger vi din livssituation og afklarer, hvad det er, du gerne vil have hjælp til, og hvordan jeg vil kunne støtte dig i din proces. Jeg vil løbende sikre mig, at vi er på rette vej, og at samtalerne er virksomme for dig.

Jeg er optaget af skabe en tryg atmosfære, så du kan fordybe dig i en personlige proces frem mod en større selvaccept og et større overskud.

Målet for samtalerne er, at du oplever, at du får effektiv hjælp til at få løst de udfordringer, som du står med

Depression

Depression kan have stor indvirkning på ens livskvalitet og daglige funktion. Det er en tilstand, der påvirker ens humør, følelser og tanker, og som kan påvirke ens evne til at håndtere daglige opgaver og relationer.

skilsmisseterapi

Skilsmisseterapi

En skilsmisse er en stor livsomvæltning, især når der er fælles børn, da det ikke er afslutningen på en relation, men snarere en omlægning af en relation. Det kræver tid og kræfter at komme igennem processen, og her kan skilsmisseterapi hjælpe. 

Angst

Angst er en vigtig følelse. Det er vores instinkt, der hjælper os med at overleve krisesituationer. Vi overfortolker ofte farligheden af tanker eller kropslige tilstande, der kan være ødelæggende både psykisk og fysisk.

parterapi

Parterapi

Parterapi kan være give betydningsfuld livsforandring. Det giver mulighed for at håndtere følelsesmæssige udfordringer, opbygge effektiv kommunikation og finde løsninger, der skaber en mere harmonisk fremtid jer.

Få hjælp til bedre livskvalitet med dine nærmeste

Det vigtigste for vores livskvalitet er, at vi har det godt med vores nærmeste. Når parforholdet knager eller vi vælger at gå fra hinanden, kan det for stor betydning for vores livskvalitet.

“For mange par kan det være er afgørende vendepunkt i deres forhold at få hjælp til at bryde

de negative mønstre, der ofte har udspillet sig i mange år. De mønstre, vi sidder fast i, kan vi gøre noget ved. Og det vil jeg gerne hjælpe dig og din partner eller medforælder med.”

De samme mønstre, I sidder fast i i parforholdet, kan fortsætte efter, at I er gået fra hinanden, og I skal samarbejde omkring børnene. Det kan for mange forbygge, at konflikter bliver fastlåste, hvis I søger hjælp og støtte til at få etableret et godt nok samarbejde efter skilsmissen. Det er aldrig for sent at søge hjælp. Selv mere fastlåste konflikter, kan blødes op, så et godt nok samarbejde kan skabes.

Jeg har særlig erfaring med følgende områder:

Stress

Skilsmisserådgivning- og terapi

Parterapi

Sorg

Livskriser

Depression

Angst

Selvværd