Angst

Angst er en vigtig følelse. Det er vores instinkt, der hjælper os med at overleve krisesituationer.

Angst er modsat frygt, en irrationel tilstand, hvor vi overfortolker farligheden af begivenheder, tanker eller kropslige tilstande, der kan være ødelæggende både psykisk og fysisk.

Jeg arbejder blandt andet med baggrund i en ISTDP tilgang (Intensiv korttids dynamisk terapi), der er virksom blandt andet mod angsttilstande. Denne tilgang vil hjælpe dig at håndtere vanskelige følelser på en mere hensigtsmæssige og har vist sig effektiv særligt i forhold til angst.

Hvis du ønsker at få hjælp til at komme din angst til livs, så kan du bestille tid til individuel terapi her.

Individuel terapi i København

Individuel terapi er en effektiv måde at arbejde med psykologiske udfordringer på. Det kan hjælpe med at tackle livsudfordringer som angst, skilsmisse, dødsfald eller arbejdsmæssige konflikter.

Jeg er optaget af at give dig et trygt og fortroligt rum, hvor du kan tale åbent og ærligt om dine følelser og tanker. Ved at dele dine tanker og følelser kan du få hjælp til at forstå dig selv bedre og finde nye måder at tackle udfordringer på.

Gennem individuel terapi vil jeg hjælpe dig med at finde styrke og overskud til at klare de udfordringer, du står over for. Sammen vil vi arbejde på at styrke din personlige udvikling, forbedre dine relationer og hjælpe dig med at skabe det liv, du ønsker at leve.

Kontakt mig her

Ledige tider til behandling af angst i København

Hvis du ønsker at få hjælp til at håndtere din angst, kan individuel terapi være en givende og effektiv måde at komme videre på. 

Terapi er en effektiv behandling af angst, som kan hjælpe dig med at identificere og tackle de underliggende årsager til din angst og lære dig teknikker til at håndtere den, når den opstår.