Til dig der søger psykolog

Velkommen!
Der kan være mange grunde til, at du søger samtaler hos en psykolog. Stress, nedtrykthed, angst, parforholdsproblemer, udfordringer med samarbejdet ved skilsmisse. Alt, der kan dræne dig for energi og nedsætter din livskvalitet.
Jeg er specialist i psykoterapi for voksne og har gennem de sidste 15 år støttet mange forskellige mennesker med at skabe positive forandringer i deres liv.
Det er i øvrigt noget, jeg brænder for, og gerne vil hjælpe dig med.
Vi oplever alle større eller mindre bump på vejen, og indimellem er det ikke nok at hente støtte fra sit netværk. Der er brug for professionel hjælp.
Er det første gang, du opsøger hjælp hos en psykolog, kræver denne beslutning også mod. Mod til at erkende, at der er en udfordring, du skal have hjælp til.
Det er vigtigt, at du vælger den rigtige til at hjælpe dig, så lad mig derfor fortælle om, hvordan jeg arbejder:
Et klart fokus og effektiv hjælp
I den indledende samtale kortlægger vi din livssituation og afklarer, hvad det er, du gerne vil have hjælp til, og hvordan jeg vil kunne støtte dig i din proces. Jeg vil løbende sikre mig, at vi er på rette vej, og at samtalerne er virksomme for dig.
Jeg er optaget af skabe en tryg atmosfære, så du kan fordybe dig i en personlige proces frem mod en større selvaccept og et større overskud.
Målet for samtalerne er, at du oplever, at du får effektiv hjælp til at få løst de udfordringer, som du står med.
Få hjælp til bedre livskvalitet med dine nærmeste
Det vigtigste for vores livskvalitet er, at vi har det godt med vores nærmeste.
Når parforholdet knager eller vi vælger at gå fra hinanden, kan det for stor betydning for vores livskvalitet.
For mange par kan det være er afgørende vendepunkt i deres forhold at få hjælp til at bryde de negative mønstre, der ofte har udspillet sig i mange år.  De mønstre, vi  sidder fast i, kan vi gøre noget ved. Og det vil jeg gerne hjælpe dig og din partner eller medforælder med.
De samme mønstre, I sidder fast i i parforholdet, kan fortsætte efter, at I er gået fra hinanden, og I skal samarbejde omkring børnene. Det kan for mange forbygge, at konflikter bliver fastlåste, hvis I søger hjælp og støtte til at få etableret et godt nok samarbejde efter skilsmissen. Det er aldrig for sent at søge hjælp.  Selv mere fastlåste konflikter, kan blødes op, så et godt nok samarbejde kan skabes.
Jeg har særlig erfaring med følgende områder

  • Stress
  • Skilsmisserådgivning og terapi
  • Parterapi
  • Sorg og krise
  • Depression/Angst
  • Selvværd

 
Jeg har mulighed for at afholde samtaler på Kigkurren 8G på Islands Brygge i Købehavn.
Du kan bestille tid her:
Jan 4
 
1857799_logo_large